Podari črnuškim odbojkarjem del dohodnine!

Vsak davčni zavezanec lahko nameni do 1 % dohodnine  za financiranje športnih društev, ki imajo status društva v javnem interesu. Mednje spada tudi OK Črnuče (društvo FITT Črnuče). Takšna donacija za vas ne predstavlja nobenega stroška, saj gre za dohodnino, ki bi sicer šla v državni proračun. Svoj odstotek lahko razdelite tudi med več prejemnikov.

Dohodninske donacije so pomembna pomoč neprofitnim društvom, da opravljajo svoje poslanstvo. Morda ne veste, ampak z vadninami in članarinami igralcev se ne zbere dovolj sredstev niti za plačilo dela trenerjev (poleg tega pa delovanje kluba kljub volonterskemu delu zahteva še vrsto drugih stroškov). Vabimo vas, da se tudi vi pridružite številnim staršem in drugim podpornikom črnuške odbojke, ki na ta način vsako leto sodelujejo pri novih uspehih naših fantov.

Postopek na spletu je zdaj resnično preprost, vse se opravi prek telefona ali računalnika. Za dohodnino leta 2023 je treba spletni obrazec izpolniti do 31. decembra 2023 – vlogo se lahko odda kadarkoli med letom!

Nadaljuj na: spletni obrazec Olimpijskega komiteja Slovenije za namenitev dela dohodnine klubu OK Črnuče.

You may also like...