Fenomenalna sezona 2015/16

Ja, res je tako… Zadnjih nekaj let že govorimo o zares uspešnih sezonah našega kluba Črnuče ACH in tudi to, da so takšne sezone praktično skoraj neponovljive, vendar je letošnja zopet presegla vsa naša pričakovanja. Naši fantje se letos lahko pohvalijo s tremi osvojenimi medaljami v mlajših kategorijah, zelo uspešno pa sta nastopili tudi obe članski ekipi.

Mlade selekcije Črnuče ACH in ACH Zmajčki

Z zbirko kolajn so letos pričeli mladinci Črnuče ACH, ki so si v januarju letošnjega leta priborili bronasto medaljo, nato so jim sledili ACH Zmajčki, ki so v maju osvojili 2. mesto v Sloveniji in si s tem priigrali srebrno kolajno. Za nadaljevanje uspehov pa so še v istem mesecu poskrbeli naši kadeti, ki so prav tako stopili na oder za zmagovalce in domov odnesli bronasto kolajno za osvojitev 3. mesta v državi.

Vse te uspehe pa sta dopolnili še ostali dve naši selekciji, saj so naši starejši dečki osvojili odlično 6. mesto v Sloveniji, naši najmlajši ACH Zmajčki, pa so bili v mini odbojki 11. Vsi navedeni rezultati pa dajo še večjo težo, če povemo, da je v vsaki posamezni kategoriji nastopalo cca. 30 ekip iz cele Slovenije in da smo v vsaki kategoriji državnega prvenstva nastopili še z dodatno (mlajšo) ekipo, katerih fantje bodo breme rezultatov nosili šele v prihajajoči sezoni.

V tej sezoni smo prvič do sedaj v mali odbojki nastopili tudi z zmajčicami.

Vse te dobre igre naših fantov pa niso ostale neopažene niti pri selektorjih mlajših reprezentanc Slovenije, tako da imamo kot Črnuče ACH trenutno 2 fanta v mladinski reprezentanci in 3 fante v kadetski reprezentanci. Super uspeh – čestitke vsem našim fantom in njihovim trenerjem.

Člani Črnuče ACH

Nismo pa letos nastopali samo v mlajših kategorijah, temveč smo zelo dobre igre prikazali tudi v članskih ligah in sicer so naši fantje Črnuče ACH zasedli 2. mesto v 2.DOL in so šele preko dodatnih kvalifikacij, zaradi enega izgubljenega seta, žal izgubili možnost napredovanja v 1.DOL. Naša mlajša članska ekipa, ki nastopa v 3.DOL, pa je prav tako pokazala karakter in velik potencial ter zasedla končno 4. mesto v ligi.

Vsi ti rezultati so res vrhunski in nam postavljajo zelo visoko stopnico za nadaljnje delo vendar nam hkrati vlivajo veliko motivacijo in željo, da (na relaciji kroga uprava – trenerji – igralci – starši) omogočimo našim fantom iz ekip Črnuče ACH oz. ACH Zmajčki še boljše pogoje za trening in tekmovanja.

You may also like...