Druga zmaga naše tretje članske ekipe

Naša tretja članska ekipa Črnuče ACH III, v kateri večinoma igrajo kadeti in nekaj mladincev, je danes v Ljubljani na OŠ Sostro odigrala 5. krog državnega prvenstva v 3. DOL vzhod. Njihov nasprotnik je bila ekipa S volley Vuzenica.

V prvem nizu smo videli dokaj izenačeno predstavo, ki pa so jo dobili gostje. Naši fantje so naredili preveč napak pri začetnem udarcu in na sprejemu le tega. V drugem nizu je bilo še slabše. Potem pa se je zgodil preobrat. Čeprav tekma ni bila na visokem kvalitetnem nivoju, domače ekipe ni bilo več za prepoznati. Za razliko od prvih dveh nizov so se fantje borili za vsako točko, se vzpodbujali in tudi takrat , ko je bilo videti vse izgubljeno, se niso predajali. Trud je bil poplačan! Zanesljivo so dobili 3. niz, po seriji napak v 4. nizu pa so bili že na robu prepada. Iz rezultata 18:23 so izvlekli zmago in prvo točko. Drugo so si prigarali v zadnjem petem nizu, ki so ga dokaj zanesljivo dobili.

Čeprav igra ni bila blesteča lahko, fante pohvalimo za borbeni duh, nepopustljivost in željo po zmagi. Tak pristop je dober kažipot za nadaljevanje prvenstva. Če bo to stalnica, bomo brez dvoma v prihodnje videli vedno boljše predstave in seveda zmage.

Za slednjo lahko fantom in njihovi trenerki Marini Crnjac iskreno čestitamo!

You may also like...