Fenomenalen zaključek članskih lig v sezoni 2016/17

Zasluženo, prigarano, sanjsko, zmagoslavno, … s temi besedami bi lahko opisali pretekli vikend, ki je bil obarvan povsem v črnuške barve. Naša prva članska ekipa Črnuče ACH 1 je dominirala v 2. DOL in si z osvojenim 1. mestom v ligi prislužila napredovanje v 1. DOL, med najboljših deset odbojkarskih ekip v SLO.

Enako veseli pa smo uspeha tudi naše druge članske ekipe Črnuče ACH 2, ki si je v zadnji tekmi po fenomenalni igri, z veliko mero požrtvovalnosti in borbenosti, zasluženo prigarala obstanek v drugoligaški konkurenci in s tem izpolnila cilj postavljen v začetku letošnje sezone.

Da so naši fantje iz pravega »testa« in potencial za najvišje stopničke, so pokazali že v začetku tega koledarskega leta, ko so dokaj suvereno osvojili tudi naslov mladinskega državnega prvaka Slovenije. Res, v letošnji sezoni smo osvojili zavidljiv rezultat, ki pa je plod večletnega dela s fanti te generacije in pod katerega se lahko podpiše kar nekaj naših trenerjev, ki so te naše »črnuške« fante trenirali vse od mini odbojke naprej. Vsekakor pa v klubu ne počivamo in za temi našimi »zlatimi« fanti prihajajo že tudi mlajši, tako da se v letošnji sezoni z nastopi v 3.DOL lahko pohvalijo že tudi naši kadeti, kateri so prav tako skozi celotno sezono nabirali prepotrebne izkušnje v članski ligi, ki jim bodo prišle še kako prav, ko se bodo vzpenjali znotraj klubskih ekip.

Še enkrat BRAVOOOO in čestitke vsem fantom in strokovnemu štabu vseh članskih ekip za požrtvovalno in dobro delo v letošnji sezoni 2016-2017, ki je prinesla veliko veselja in ponosa vsem, ki simpatiziramo in navijamo za naš klub OK ČRNUČE.

UO ŠD FITT Črnuče

You may also like...