Starejši dečki so se uvrstili v A ligo

Danes sta v Ljubljani kvalifikacijski turnir v skupini E odigrali obe naši ekipi starejših dečkov. Fantje naše prve ekipe so vsaj, kar se rezultata tiče, edina svetla točka minulega vikenda, ko so vse tri članske ekipe tekmo izgubile.

V prvi tekmi so zanesljivo ugnali ekipo Ljubljana Volley. Še vedno oslabljena zasedba naših fantov ni prikazala presežkov, so pa pokazali stabilno in dokaj zanesljivo igro. Na krilih zanesljivega Prevorčnika, so svojo premoč kronali s končno zmago. Na zadnji tekmi turnirja, proti drugi ekipi Calcit Volley, ki ima v imenu št. 1, pa so naši fantje samo še potrdili svojo moč z zanesljivo zmago, ter se kot drugo uvrščeni v kvalifikacijski skupini E, uvrstili med 12 najboljših ekip v Sloveniji. Ob zadnji zmagi naših fantov velja omeniti še Žana Zajca, ki je z odličnimi servisi popolnoma razorožil nasprotnika in kar ni hotel zgrešiti začetnega udarca. Prav tako velja omeniti iskre v očeh Gaja Elikana, ki je prvič v sezoni dobil priložnost na poziciji sprejemalca, saj smo ga do sedaj bili vajeni le na mestu centralnega blokerja. Gaja lahko za njegov nastop le pohvalimo, prav tako pa tudi ostale fante, ki v poročilu niso posamezno omenjeni.

Razveselili so nas tudi starejši dečki naše druge ekipe. Na drugi tekmi turnirja so pričakovano izgubili proti ekipi Ljubljana Volley. V naslednji tekmi, ko so se pomerili z vrstniki iz Kamnika, pa smo gledali pravi viteški dvoboj dveh enakovrednih ekip. V prvem nizu so bili uspešnejši naši fantje, ki so tako dobili prvi set v tem tekmovanju. V drugem so bili boljši Kamničani. V tretjem nizu, pa se je ponovno vnel pravi dvoboj, ki je bil še do 13. točke izenačen. Končne zmage z minimalno razliko pa so se na koncu veselili gostje. Ne glede na poraz, pa lahko starejšim dečkom naše druge ekipe, za prikazano, le iskreno čestitamo!

5. krog – nedelja, 10.12.2017 – OŠ D.Kumar, Ljubljana – 10:00

Črnuče ACH – Ljubljana Volley 2:0 (25:17, 25:16)
Ljubljana Volley – Črnuče ACH II 2:0 (25:7, 25:17)
Črnuče ACH II – Calcit Volley I 1:2 (25:22, 18:25, 13:15)
Calcit Volley I – Črnuče ACH 0:2 (2:25, 16:25)

You may also like...