Po lepi odbojkarski predstavi v finale pokala Kamničani

Calcit Volley : Črnuče 3:0 (22, 18, 19)

Kanal – Športna dvorana Kanal, gledalcev 100, sodnika: Milojević (Ljubljana), Markelj (Bled).

Naši fantje so na današnji prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije prikazali všečno igro in tako dokazali, da so se popolnoma zasluženo uvrstili na finalni turnir. V družbi najboljših ekip iz Slovenije so se v zelo spodobni luči predstavili širši odbojkarski javnosti. Tekmo je prenašala tudi televizija Sport Klub 2.

V prvem nizu so Črnučani zaigrali odlično in bili do konca v igri za zmago. Žal pa je nezbranost pri začetnih udarcih in izkušenost nasprotnika, prevesila tehtnico na stran odbojkarjev iz Kamnika. V nadaljevanju so bili Kamničani sicer nekoliko boljši nasprotnik, vendar so jih naši fantje prisilili, da so do konca tekme igrali zbrano in na vso moč. Črnučani so se izkazali z nekaterimi lepimi potezami v bloku in obrambi. Nevarni so bili tudi v napadu. Kljub porazu so na koncu poželi aplavz navijačev Črnuč in tudi ostalih gledalcev.

Vsekakor lahko za predstave v pokalnem tekmovanju našim fantom iskreno čestitamo!

Calcit Volley: Hribar (L), Bregar 7, Golob (L), Jereb, Ratek 1, Vidmar 7, Babkov 11, Štalekar 5, Smrekar, Lakner 1, Kotnik, Štembergar Zupan 14, Ivković 7, Lazar. Trener: Aleš Hribar.

Črnuče: Mihelčič, Hodžič Šlejkovec 2, Čopi 10, Vilar 2, Gornik, Tepič 6, Kumer (L), Marovt 2, Rutar 4, Slovnik 5, Valenčič 9, Slobodnjak (L). Trener: Marko Brumen.

Več o tekmi lahko preberete v novici OZS, na voljo pa je tudi statistika tekme.

You may also like...