Spodbudna predstava kadetske B ekipe

Naša B kadetska ekipa je v drugi kadetski ligi v Škofji Loki odigrala 3. krog državnega prvenstva. Ob odsotnosti obeh glavnih sprejemalcev, je bila prva postava precej prevetrena. Če lahko zapišemo, da se na prvi tekmi proti Kamničanom, fantje v črnuških dresih še niso najbolje znašli, pa to nikakor ne velja za drugo tekmo.

Proti domači ekipi Lubnik Škofja Loka so strnili svoje vrste, nekateri igralci pa so dodobra izkoristili svojo priložnost za igro. V prvem nizu so zaigrali zares dobro in domače odbojkarje spravili na kolena. Tudi drugi niz so igrali dobro. Ob bučni podpori s tribun za obe ekipi smo gledali razburljivo predstavo. Vse do konca je bil rezultat negotov, končnica pa je pripadla domačim odbojkarjem.

Potem ko so Črnučani v odločilnem nizu povedli z rezultatom 7:4, je zares zadišalo po presenečenju. Po menjavi strani, pri vodstvu Črnuč za eno točko, pa je fantom padla zbranost. Ponovno so se izpostavile vrzeli na sprejemalskem položaju in na koncu so se domači zasluženo veselili prigarane zmage.

Vsekakor pa so fantje naše B kadetske ekipe danes dokazali, da gre vsaj na nekatere od njih, v prihodnje še resno računati.

3. krog – skupina B – nedelja, 8. 3. 2020 – ŠD Trata, Šk.Loka – 10:00

Calcit Volley II : Črnuče 2:0 (25:21, 25:09)
Črnuče : Lubnik Škofja Loka 1:2 (25:23, 22:25, 10:15)

You may also like...