Na trenutke dobro, a premalo za zmago

Obe naši mladinski ekipi sta v nedeljo 25.4.2021 v Novem mestu odigrali 4. turnir 1B. lige. Tokratni izkupiček je bila ena zmaga in trije porazi. Vsekakor smo upali na več.

Najpomembnejša tekma je bila prav gotovo tista med našo prvo ekipo, Črnuče ACH I in vrstniki iz Žužemberka. Ta je namreč odločala, kdo bo zasedel prvo mesto v 1B. ligi in s tem dosegel uvrstitev v polfinale državnega prvenstva. Naši fantje so tekmo začeli obetavno in večji del prvega niza vodili, v končnici pa popustili. Po izgubljenem prvem nizu se v drugem niso pobrali in tako so morali priznati premoč nasprotniku. Pred tem so na prvi tekmi turnirja z 2:1 premagali domačo Krko, tako da se domov vračajo s polovičnim izkupičkom.

Popravni izpit bodo imeli čez dva tedna v Kostanjevici, kjer morajo, če hočejo osvojiti drugo mesto v 1B. ligi, premagati oba nasprotnika, Kostanjevico na Krki in Mislinjo.

Dva poraza naše druge mladinske ekipe danes nista bila nepričakovana. Lahko pa naše fante pohvalimo za povsem spodobni predstavi. Proti domači Krki so imeli vse možnosti za zmago, vendar jim je v končnici odločilnega tretjega niza popustila zbranost in zmage so se veselili domači odbojkarji. Naša druga mladinska ekipa s štirimi zmagami in štirimi porazi zaseda sredino prvenstvene lestvice v 1B. mladinski ligi.

GREMO ČRNUČE!!!

Rezultati današnjega turnirja v Novem mestu:

Krka: Črnuče ACH I : 1:2 (15:25, 25:19, 11:15)
Črnuče ACH I : KEKOOprema Žužemberk 0:2 (23:25, 20:25)
KEKOOprema Žužemberk : Črnuče ACH II 2:0 (25:17, 25:14)
Črnuče ACH II : Krka 1:2 (27:25, 20:25, 10:15)

You may also like...