Tekma brez pritiska, vendar tudi brez točk

Zadnja tekma rednega dela prvenstva za Črnučane, zasidrane na 6. mestu, ni prinašala velike napetosti, Kranjčani pa so nujno potrebovali tri točke v internem dvoboju s Krko. Trener Žavbi je na že tretji tekmi v 4 dneh odpočil nekatere nosilce igre. Odgovornost so zato morali prevzeti drugi.

Večino tekme so odigrali nekateri izmed tistih z manjšo minutažo v sezoni: podajalec Mihelčič, korektor Jančič, sprejemalca Vilar in Prevorčnik. Poleg tega je trener Žavbi preizkusil še Omana na mestu korektorja in Jančiča na igralnem mestu sprejemalca.

Motivirani Kranjčani so ugnali premešano črnuško ekipo, nivo igre pa niti na eni niti na drugi strani ni bil na zelo visoki ravni.

HišaNaKolesih Triglav : Črnuče 3:1 (25:22, 25:23, 22:25, 25:18)

Statistika in poročilo s tekme sta na strani OZS.

Sedaj nas čaka četrtfinalni obračun končnice prvenstva s Calcitom, ki se ga bodo naši fantje lotili z vso resnostjo. Kljub tem, da v tej sezoni s Kamničani še nismo imeli uspeha, se nikakor ne predajamo vnaprej. Predvidoma bo prva tekma 23. marca v Kamniku, povratna pa 26. marca v Črnučah. Morebitna tretja tekma bo 27. marca v Kamniku.

 

You may also like...