Mala odbojka v domači dvorani

V mali odbojki se lahko pohvalimo, da v državnem prvenstvu nastopamo kar s tremi ekipami. Tokrat sta se dve naši ekipi predstavili v domači dvorani.

V prvi tekmi sta se srečali domači ekipi, kjer je druga ekip Črnuč želela vrniti tretji ekipi poraz v prejšnjem medsebojnem srečanju. V začetku tekme je drugi ekipi uspevalo prav vse in je povedla za nekaj točk, na njihovo žalost se je tretja ekipa zbrala in z borbeno igro preobrnila rezultat in dobila prvi niz. V drugem nizu je četvorka druge ekipe izenačila rezultat. Poraz v drugem nizu je prebudil tretjo ekipo, tako igralce na igrišču, kakor tudi igralce na klopi in so z uspešnimi potezami prepričljivo zmagali tretji niz in tako tudi tekmo.

V drugi tekmi naše druge ekipe je na žalost zmanjkalo energije in idej, kjer so sicer z nekaj lepimi potezam pokazali svoje znanje, je pa to bilo premalo za uspeh proti ekipi iz Kamnika. Tretja ekipa pa je proti ekipi Bleda vknjižila še 5. zaporedno zmago in se spogleduje s prvim mestom v svoji tekmovalni skupini.?

BRAVO FANTJE in TRENERJI!!!

Rezultati 4. turnirja B lige, skupina C

ACH Črnuče III : ACH Črnuče II 2:1 (25:17, 20:25, 25:13)
Calcit Volley II : Prochrom Bled 2:1 (22:25, 25:13, 25:16)
Prochrom Bled : ACH Črnuče III 1:2 (9:25, 25:21, 20:25)
ACH Črnuče II : Calcit Volley II 0:2 (16:25, 8:25)

You may also like...