Tokrat so bili sosedje z Brezovice boljši

1B.DOL – 6.krog – Črnuče : Špan Brezovica – 0:3 (17:25, 22:25, 21:25)

V začetku prvega niza sta obe ekipi zaigrali s podobnim tempom. Do sredine niza so si gostujoči odbojkarji priigrali večjo prednost. Po asu Glamočanina so gostje povedli z rezultatom 12:16. Sledil je polminutni odmor, ki pa gostujoče ekipe ni zaustavil. Z dobro igro so vodstvo večali do zaključka niza.

Drugi niz se je pričel podobno kot prvi, le da so tokrat do sredine niza v vodstvo prišli domači odbojkarji. V vodstvo so vstopili z dvema blokoma in zaključnim udarcem Vindišarja ter zaključnim udarcem Kosanca. Rezultat so privedli na 16:12. Sledil je polminutni odmor, po katerem so boljše zaigrali tudi gostujoči odbojkarji. Domačo ekipo so ujeli pri rezultatu 22:22 in s pridobivanjem točk nadaljevali vse do zaključka niza.

V tretjem nizu so bolje pričeli gostje, ki so si z dobro igro priigrali rezultat 2:7. Po polminutnem odmoru sta obe ekipi prikazali kar nekaj lastnih napak. Odbojkarji iz ekipe Špan Brezovica so kljub vsemu uspeli obdržati vodstvo. Tretji niz se je končal z zmago gostujočih odbojkarjev. Odlično igro je prikazal igralec Jure Glamočanin.

Statistika tekme

foto: Borut Kosanc

You may also like...