Prednovoletno odbojkarsko druženje

Pozdravljeni, ljubitelji odbojke!

Bliža se konec leta in prav je, da se tokrat trenerji, igralci in starši na drugačen način srečamo v dvorani, kjer bomo igrali odbojko, se družili in pojedli kakšen košček pice.

KDAJ?

V soboto, 16. decembra 2023 med 12. in 18. uro (odvisno od starostne kategorije). Časovni razpored bomo sporočili po koncu prijav.

KJE?

V dvorani Maksa Pečarja v Črnučah. Vstop v dvorano bo prost.

KDO IN KAJ?

Ta dan se bomo mladi igralci in njihovi starši zbrali v dvorani, se preobuli in preoblekli ter se med seboj v mešanih ekipah pomerili v odbojki. Postavili bomo več igrišč, tako da bo vsaka ekipa odigrala več krajših tekem. Na igrišče torej vabimo tudi vas, mame in očete, da ne boste otroke samo pripeljali na trening, kot to pridno počnete skoraj vsak dan, ampak, da boste tudi vi stopili na parket. Seveda pa ste dobrodošli tudi drugi navijači in sorodniki, ki boste odbojkarje spodbujali s tribun.

KAKO?

Če boste sodelovali kot igralec na parketu, vas prosimo, da izpolnite spodnjo kratko prijavnico, in počakate na sestavo ekip in razpored tekem, ki bo na spletni strani OK Črnuče objavljen v petek, 15. decembra.

Prijavnico izpolnite za vsakega igralca posebej (npr. če bosta igrala 1 otrok in 1 starš, izpolnite 2 prijavnici). Če se boste družabnega dogodka udeležili kot gledalec, vam prijave ni potrebno izpolniti.

Klikni na spletno prijavnico (prijave zbiramo do vključno četrtka, 14. decembra)

SREČELOV

Na dogodku bomo organizirali srečelov s praktičnimi odbojkarskimi artikli, kjer »vsak poskus« zadane!

Le nekaj klikov vas loči od zabavnega odbojkarskega dogodka! Lepo vabljeni.

Športni pozdrav,
Gregor Kumer, predsednik OK Črnuče, in trenerji vadbenih skupin

You may also like...