Naši najmlajši v Šoštanju osvojili drugo mesto

V Šoštanju so se naši najmlajši ACH Zmajčki pomerili z domačo in kamniško ekipo. Borili smo se za prvi dve mesti, ki sta še vodili na zaključni turnir za 9. do 12. mesto. Res, da smo z postavo fantov malo eksperimentirali, pa vendar smo cilj osvojili in z doseženim drugim mestom ter z nekaj novimi izkušnjami se že veselimo zaključnega turnirja, ki bo potekal 6.5.2012.

Od odigranih šestih nizih smo jih zmagali kar štiri

Kot že rečeno, smo v tekmi proti Kamniku preizkušali nestandardne trojke, kar pa se je izkazalo za napako trenerja. Po dobrem začetku ACH Zmajčkov je namreč v končnici zmanjkalo moči in prvi set je po enakovredni borbi, z malo več sreče nasprotnika, žal pripadel Kamniku. v drugem setu se je nejevolja med določenimi igralci pokazala kot resen problem saj dva močnejša igralca nista znala prikazati sodelovanja in končni rezultat 25:6 je žal pokazatelj neigre, ki se je odvijala na igrišču (lahko bi rekli, da pristop fantov ni bil pravi). V tretjem setu smo iskali najboljšo ekipo, ki bi znala odigrati motivirano ter tako sami sebi pokazati kaj lahko zmoremo če smo z glavami pri igri in borbi za vsako žogo. To nam je do neke mere uspelo, saj smo zadnji niz zmagali. Kljub temu pa s pristopom še vedno nismo najbolj zadovoljni, saj za fante vemo, da lahko pokažejo še dosti več.

Sledila je tekma proti domačinu iz Šoštanja, ki ima zelo mlado in neizkušeno ekipo. V treh setih, ki so jih naši igralci ekipe ACH Zmajček dobili suvereno, so nasprotniki pokazali zelo malo, tako da tudi naši fantje niso uspeli razviti svoje igre. Skratka kar prehitro smo zmagali.

avtor: Matjaž Brajer

You may also like...