Starejši dečki zaključili sezono

V nedeljo 13.4.2014, so Črnuče ACH 1 v Mokronogu, odigrali še zadnji turnir B lige državnega prvenstva Slovenije. Z zmago nad MOK Kočevjem in nekoliko presenetljivim porazom proti SEP TEM Mokronogu, so sklenili sezono na drugem mestu B skupine. V tekmovanju so sodelovali tudi njihovi mlajši kolegi Črnuče ACH 2, ki so zasedli četrto mesto.

Zmaga in poraz na zadnjem turnirju

Po velikem razočaranju v kvalifikacijah, ko se fantom ni uspelo uvrstiti v najmočnejše tekmovanje državnega prvenstva (A liga), so v B ligi večinoma igrali tisti fantje, ki v kvalifikacijah niso dobili veliko priložnosti za igro. Nosilci igre, pa so se kalili v B ligi državnega prvenstva kadetov.

Na zadnjem turnirju v Mokronogu so na prvi tekmi fantje ekipe Črnuče ACH 1 premagali ekipo iz Kočevja. V naslednjem dvoboju pa so se Črnučani pomerili z domačini. Ti so zaigrali najbolje v letošnji sezoni in tako presenetili Črnučane. Pri slednjih je škripal predvsem sprejem začetnega udarca, tako da so s težavo organizirali nevarne napade. Po ogorčenem dvoboju v obeh nizih, so obakrat tesno slavili domačini.

Klub porazu so Črnučani ostali na drugem mestu pred Mokronogom in za Žužemberkom. Njihovi mlajši kolegi Črnuče ACH 2, ki bodo tudi prihodnjo sezono branili barve našega moštva v državnem prvenstvu Slovenije, pa so končali ligo kot četrti, pred odbojkarji iz Kočevja.

You may also like...