2. mesto na finalu Notranjske lige

Brezovica pri Ljubljani 17.10.2015. Zmajčki male odbojke so odigrali finalni turnir tekmovanja v Notranjski ligi. V tem internem tekmovanju, kjer sodeluje 6 klubov in 8 ekip, si fantje pred začetkom državnega prvenstva nabirajo izkušnje in pilijo formo za nadaljevanje sezone. Forma ter raven igre naših zmajčkov sta v tem trenutku zares že na zavidljivem nivoju.

Odlična finalna tekma

Zmajčki naše prve ekipe so danes prikazali odlične predstave, čeprav v četrtfinalni in polfinalni tekmi niso imeli resnega dela. Proti drugi ekipi zmajčkov in Braslovčami so bili enostavno veliko boljši. Finalni obračun proti prvi ekipi Kamnika je bil zares na visokem nivoju, kljub dejstvu da se je sezona komaj začela. Čeprav so zmajčki potihoma pričakovali zmago, so imeli na drugi strani zares razpoloženega nasprotnika. Ves čas prvega niza, ko sta bili na igrišču prvi postavi, so bili v rahli prednosti in imeli pobudo. Vendar so se Kamničani izkazali za neverjetno žilavega nasprotnika. Navduševali so predvsem v obrambnih akcijah, dobro pa so igrali tudi v napadu. Čeprav so zmajčki prikazali zelo dobro predstavo so bili na koncu za odtenek boljši Kamničani in slavili z najmanjšo možno razliko. V drugem nizu je naša druga postava niz začela preveč nervozno. Kamničani so jim pobegnili. Potem smo spremljali zelo dobro predstavo obeh ekip. Vendar zmajčki niso zmogli narediti preobrata. Ekipa Calcit Volleyball 1 je tako zasluženo osvojila naslov prvaka Notranjske lige.

Na turnirju so sodelovali tudi člani naše druge ekipe ACH Zmajčki 2. Čeprav so oba dvoboja izgubili, so v drugi tekmi proti vrstnikom iz Kranja, prikazali že zelo spodobno predstavo.

Končni vrstni red:

1. Calcit Volleyball 1
2. ACH Zmajčki 1
3. Brezovica
4. Braslovče
5. Triglav Kranj in Odbojkarska šola Ljubljana – BenQuick
7. ACH Zmajčki 2 in Calcit Volleyball 2

You may also like...