Klubsko srečanje po zmagi prve ekipe

Danes smo imeli klubski dogodek, na katerem smo skušali povezati vse generacije našega kluba. In to nam je kar lepo uspelo. Na ligaško tekmo tretje in druge državne članske lige smo povabili vse selekcije Odbojkarske šole ACH Zmajček (tudi Zmajčice) in seveda njihove starše in prijatelje. Zbralo se nas je zares lepo število, verjamemo pa tudi, da nas bo v prihodnje še več.

Zmajčki so lahko tako spoznali delo in igro naših članskih selekcij. Predstavili pa smo jim tudi naše rezultate in uspehe zadnjih let. Če pogledamo samo nedavno preteklost: V ACH Volleyu igrajo Diko Purić, Jan Kozamernik, Stipe Jurić, ki so še pred dvema letoma branili naše barve. Nenazadnje je tudi kapetan ACH-ja Andrej Flajs odigral prvo uradno sezono za Črnuče. V tej sezoni igramo v 2. državni ligi. In ponovno imamo fante, ki trkajo na vrata ekipe ACH Volley Ljubljana.

Tokrat so bili v obeh tekmah naši fantje premočan nasprotnik. Obe tekmi Črnuče ACH : MOK Kočevje in Črnuče : SEP Mokronog smo dobili z rezultatom 3:0. To pove vse o dogajanju na igrišču. Tisti ob igrišču pa smo se zabavali in uživali.

You may also like...