Črnučani dvigujejo formo

Na odbojkarskem turnirju starejših dečkov v Sostrem verejtno nihče ni pričakoval, da bodo Črnučani, ki na lestvici A lige -zahod zasedajo trenutno 4.mesto, suvereno dobili obe tekmi z rezultatom z 2:0. Najprej je padel Calcit iz Kamnika, nato še ekipa Žužemberka. Če je bila zmaga proti Calcitu pričakovana in tudi nujna za napredovanje med najboljših osem ekip v Sloveniji, je bila toliko slajša zmaga proti Žužemberku. Predvsem pa je izstopala kvalitetna igra mladih Črnučanov, ki so se tokrat res izkazali in so gledalcem, trenerju, predvsem pa sebi dokazali, da se lahko kosajo z najboljšimi.

Kljub poškodbam in odsotnosti nekaterih igralcev (Podgorski, Babnik), je tokrat šesterka Murkovič, Hribar, Rutar, Sešek, Škorjanc in Udovč, ob pomoči igralcev s klopi, Tepića in Oblaka, proti prvouvrščeni ekipi na lestvici, prikazala najboljšo letošnjo predstavo, ki so jo s tribun spremljali zadovoljni starši, člani kluba ŠD Fitt Črnuče in drugi ljubitelji odbojke.

Težko bi strnili vse vtise s tekme, več bo pokazala videoanaliza tekme, črnuška ekipa ima zagotovo še veliko rezerve, zagotovo ni bilo vse briljantno, toda s takšnim pristopom in energijo v igri, lahko z veseljem pričakujemo naslednje tekme in polfinalni turnir.

Uživajmo v današnjih zmagah, v prizorih, ki so nas razveselili, v postavljenih blokih Leona in Luke, v servisih Jake S., v napadih Aljoše in Jake H., v požrtvovalni igri v polju, v veselju Jureta in Martina, v nepopustljivi in vztrajni igri kapetana Eneja ter vseh ostalih, ki so nas bodrili s klopi. Anže in Bor, tudi vama hvala za nepozaben dan!

Se vidimo na treningu!

You may also like...