Dober obet za prihodnjo sezono

Za razliko od fantov naše prve ekipe je druga ekipa starejših dečkov danes obe tekmi izgubila. Vendar s prikazanim na igrišču nikakor ne moremo biti nezadovoljni, razen z rezultatom seveda. Proti domači ekipi iz Brezovice zmage vsekakor ni bilo za pričakovati. Domačini, ki so po spletu nesrečnih okoliščin obtičali v B ligi so vsekakor pokazali, da so gospodarji na igrišču. Tekmo so zanesljivo dobili. Vendar pa so naši fantje, večinoma eno leto mlajši, na trenutke pokazali zares všečno predstavo.

Še lepše je bilo vse skupaj v drugi tekmi, ko so se naši fantje pomerili z ekipo GO Volley. Že v prvem nizu so prikazali dobro igro, ki so jo v drugem nizu nadgradili in z najboljšo predstavo v sezoni in kronali z zmago.Žal so v zadnjem nizu poustili in odbojkarji iz Prvačine so se veselili zmage z 2:1.

Tako je naša druga ekipa zaključila tekmovanje in prihodnji teden se bodo že začele priprave za prihodnjo sezono. Prav vsi fantje, razen danes zelo razpoloženega Petra, bodo tudi v prihodnji sozoni lahko zastopali barve naše ekipe. Pridružil se jim bo tudi kapetan Jaka iz prve ekipe in nekaj zelo nadarjenih fantov iz male odbojke. Že zdaj se veselimo prihodnje sezone!

Mimogrede: Naša prva ekipa starejših dečkov je danes odigrala domači turnir v Ljubljani. Z zmagama 2:0 proti ekipama Calcit Volleyball in KEKOoprema Žužemberk so si že zagotovili mesto med najboljšimi 8. ekipami v državi, za kar jim lahko le iskreno čestitamo.

You may also like...