Z državnim prvenstvom pričeli starejši dečki

Danes so naši starejši dečki na OŠ Sostro odigrali prvi krog kvalifikacij državnega prvenstva. Prvi dve tekmi sta se pričakovano končali s porazom naše druge ekipe. Glede na to, da so nekateri fantje še začetniki smo videli povsem spodobni predstavi. Povsem drugače pa je bilo v tretji tekmi.

Takrat se je naša prva ekipa pomerila z ekipo ŠD Brezovica. In gledalci so imeli kaj videti. Brezovica (ta generacija) je pred dvema letoma osvojila 2. mesto v DP v mali odbojki. Naši fantje pa so bili 9. V tem času je razlika skoraj povsem skopnela. Še več. Naši fantje so bili vseskozi povsem enakovreden tekmec, na začetku srečanja pa v pobudi. Gostje so se izkazali z odlično obrambo in igro v polju, Črnučani pa z atraktivnimi napadi. Gledali smo dobro predstavo obeh ekip. Na koncu so se prigarane zmage zasluženo veselili gostje, naši fantje pa se že zdaj veselijo povratnega dvoboja.

Po videnem sodeč Črnučani še niso rekli zadnje besede:) V kvalifikacijah morajo za napredovanje osvojiti najmanj drugo mesto. Poleg danes sodelujočih ekip v kvalifikacijah sodeluje še Kostanjevica, ki je bila na prvem turnirju prosta.

Črnuče ACH I : Črnuče ACH II 2:0 ( 8,9) zmaga Črnuče ACH I
Črnuče ACH II : ŠD Brezovica 0:2 (-9, -15) zmaga Brezovica
ŠD Brezovica : Črnuče ACH I 2:0 (21, 21) zmaga Brezovica

You may also like...