V 2.DOL ni več neporaženih

Po 4. krogu državnega prvenstva v drugi ligi ni več neporaženih ekip. Za to so poskrbeli kar naši fantje, ki so v domači dvorani GIMB nekoliko presenetljivo izgubili proti ekipi Calcit Volleyball II z rezultatom 2:3. Ravno nasprotno pa so člani naše druge ekipe Črnuče ACH, ki nastopa v 3. DOL še četrtič zapored zmagali. Tokrat so s 3:0 premagali Žirovnico.

ČLANI 2. DOL: Tokrat je preobrat uspel Kamničanom

Po dobljenih prvih dveh nizih je vse kazalo na novo zmago domače ekipe. Tudi gostje iz Kamnika niso ravno kazali kakšnega velikega zanosa. Z neprepričljivo igro domačih v nadaljevanju pa so se gostje predramili. Svojo igro so stopnjevali in bili v tretjem nizu vseskozi v vodstvu. Domačemu trenerju Šmucu je z nekaj menjavami uspelo zmanjšati razliko. Vendar so bili gostje v končnici niza bolj zbrani in ga tudi dobili. V četrtem nizu je že kazalo, da bodo Črnučani uspeli ustaviti nalet gostov. Potem pa so na sredini niza naredili nekaj nepotrebnih napak. Postali so nervozni in se prerekali s sodnikom, ki tudi ni ravno blestel. Na koncu je šel po zlu tudi četrti niz. V primerjavi z  začetno postavo v prvem nizu sta odločilni niz začela Pogorelec, ki je zamenjal Hodžića, in Plahutnik, ki je zamenjal tokrat ne preveč prepričljivega Ajleca. V tem nizu nam je v končnici kazalo zelo dobro. Črnučani so povedli s 13:10. Prvo zaključno žogo so imeli pri rezultatu 14:11. Prepoceni so zapravili kar tri zaključne žoge in gostom omogočili, da tekmo odločijo v svoj prid. Prvi poizkus gostov se je izjalovil, naši fantje pa so si priborili še dve zaključni žogi. Tudi tokrat neuspešno. V igri živcev so na koncu več poguma in zbranosti prikazali gostje iz Kamnika, ter se zasluženo veselili prigarane zmage.

Za konec lahko povemo, da so Črnučani tokrat igrali nekoliko oslabljeni. Poleg Zadravca in Ogrizka je bil zaradi kazni odsoten tudi organizator igre Jurij Žavbi. Zato se je trener Tomi Šmuc tokrat prijavil kot igralec, tekmo pa je uradno vodil njegov pomočnik Primož Dirntiš. Vseeno pa je mesto organizatorja prevzel mladi Gregor Mihelčič. Tekmo je odigral solidno, tako da kljub porazu trenerju Šmucu ni bilo potrebno nikoli vstopiti v igro.

OK Črnuče : Calcit Volleyball II 2:3 (25:21, 25:19, 21:25, 21:25, 17:19)

OK ČRNUČE
Plahutnik 3, Ajlec 11, Novak 11, Pogorelec 4, Šmuc, Tepić 14, Kumer L, Gornik, Hodžić 1, Marušič 1, Mihelčič 3, Jerončič 20, Trener Primož Dirntiš

CALCIT VOLLEYBALL II
Smrekar 2, Ratek T, Golob L, Lazar 9, Kočevar, Hribar 9, Pibernik 2, Bezjak 24, Renko 6, Ratek G 12, Merkun 16, Rakovec, Trener Gregor Hribar

ČLANI 3.DOL – Četrta zaporedna zmaga

Člani naše druge članske ekipe so v domači dvorani visoko premagali Žirovnico. Igra je bila izenačena le v prvem nizu. Nato so gostje povsem popustili. Igrali so brez prave volje in želje po igri, tako da našim fantom ni bilo težko kontrolirati poteka tekme. Zanesljivo so dobili še drugi in tretji niz. Nekoliko so bili za dobro igro prikrajšani le gledalci. Vendar sta za dobro igro potrebna dva. Naši fantje so po štirih krogih brez oddane točke nekoliko presenetljivo povsem na vrhu prvenstvene razpredelnice. Kdo bi si mislil? Le tako naprej fantje!!!

Črnuče ACH – Žirovnica 3:0 (25:23, 25:15, 25:11)

You may also like...