Podvig naše druge kadetske ekipe

Danes so s prvim turnirjem začeli sezono tudi kadeti. Naša druga kadetska ekipa je v Šempetru dokazala, da lahko enakovredno igra z drugimi ekipami, pa čeprav ekipo sestavljajo pretežno starejši dečki in še ti so na turnirju zaigrali močno oslabljeni.

V prvi tekmi proti Šempetru je v obeh nizih na koncu zmanjkalo malo sreče in malo poguma v napadu. Domačini so slavili z 2:0 (25:23, 25:20). V drugo tekmo proti ekipi Mislinje so se fantje podali bolj sproščeno in zanesljivo dobili prvi niz. V drugem so se preveč uspavali in se prebudili šele proti koncu, a je bilo že prepozno, saj so se nasprotniki razigrali. Tretji niz so nato odigrali mirno in korektno, ter se veselili zmage z 2:1 (25:19, 22:25, 15:9). Bravo fantje! Zares lep uspeh in vzpodbuda za naprej!

V Kostanjevici na Krki pa je danes igrala naša prva ekipa. Imeli so dve težki tekmi z zelo dobrimi nasprotniki. Pokazali so solidni predstavi, ki pa nista bili dovolj za zmagi. V prvi tekmi proti Žužemberku niso zdržali nasprotnikovega pritiska na servisu, v drugi tekmi proti Kostanjevici, ki so jo izgubili z 1:2, pa jim je zmanjkalo nekaj sreče in poguma.

You may also like...