Iz Novega mesta z enim osvojenim nizom

Naši fantje so danes odigrali prvo tekmo državnega prvenstva v 1. ligi. Močno pomlajena ekipa je v Novem mestu v tekmi, v kateri so priložnost za igro dobili vsi igralci, prikazala dva obraza. Začetek tekme je minil ob številnih napakah Črnučanov, ki niso našli prave igre v napadu. Na drugi strani, so v novi sezoni na več igralnih mestih okrepljeni Krkaši, igrali odločno in zanesljivo. Po zanesljivih zmagah v prvih dveh nizih so v tretjem nekoliko popustili. Med tem časom pa so se naši fantje le zbrali, trener Brumen pa je po številnih menjavah le našel pravo šesterko. Tako smo v tretjem nizu gledali zelo lepo predstavo Črnučanov, ki so niz tudi dobili.

V četrtem nizu so domači že na začetku povedli za 5 točk. Vendar pa so jih naši fantje po borbeni igri in nekaj atraktivnih potezah ujeli na 13. In če smo iskreni, je bilo to tudi vse, kar so dobrega naši fantje v tem nizu prikazali.

Tako smo videli dva obraza naše ekipe. Povsem spodobnega, prvoligaškega in tistega drugega. Glede na to, da so Črnučani daleč najmlajša ekipa v prvi ligi, ni to nič nenavadnega. In ravno mladost daje upanje, da bodo z nabiranjem izkušenj fantje vedno manj grešili in da bodo obdobja odlične igre vedno daljša. In takrat bomo poročali o naših zmagah!

MOK Krka : Črnuče 3:1 (14, 19, -21, 16)

Novica na OZS

Statistika PDF

You may also like...