Drugoligaško sezono začeli z zmago

Prvoligaška ekipa je začela v gosteh, zato je na parket nove dvorane je najprej stopila naša pomlajena drugoligaška ekipa. Žal je že otvoritveno tekmo proti ekipi Korvolley Mislinja morala odigrati oslabljena, saj je zaradi nedavne poškodbe na treningu za daljši čas ostala brez korektorja Luke Mivška.

Prvi niz so po nervozni, sicer dokaj izenačeni igri, s precej napakami na obeh straneh dobili gostje z rezultatom 25:22. V drugem setu so naši fantje nastopili bolj zbrano in si na polovici ustvarili prednost 13:9 in jo sčasoma le še povečevali ter zmagali s 25:17. V tretjem nizu se je nadaljeval izenačen boj. Po vodstvu naših fantov z 18:14 so nas gostje ujeli in izenačili na 23. V končnici pa je bila sreča na naši strani in domači so zmagali s 25:23. Četrti niz je znova potekal izenačeno do rezultata 11:11, nakar so gostje popustili in domači so si ustvarili vodstvo 20:14, ki ga niso izpustili vse do konca in zmagali s 25:21.

Čestitke našim fantom, med katerimi je večina še mladincev, za pomembno zmago, ki bo okrepila njihovo samozavest v nadaljevanju sezone!

Črnuče : Korvolley Mislinja 3:1

You may also like...