Otvoritev nove spletne strani

Bil je že čas, da prenovimo klubsko spletno stran. Prejšnja (drustvo-crnuce.si) nam je dobro služila osem let in je bila za tisti čas primerna za naše namene. Vendar pa je treba v korak s časom in s širitvijo dejavnosti kluba in splošno digitalizacijo poslovanja v zadnjih letih. Zato smo registrirali novo domeno www.ok-crnuce.si in na sodobnejši način predstavili pestro dogajanje kluba, šole ACH Zmajček in tekmovanj v vseh starostnih kategorijah naših igralcev.

Ponosni smo na dosežke, naših sedanjih in nekdanjih članov, na naše reprezentante in na naše predhodnike, ki so gradili temelje, na katerih delujemo danes. Spletno stran smo povezali tudi z našimi družabnimi omrežji, ter slikovnimi in video gradivi, tako da bo ves internetni splet čim bolje služil spremljanju našega delovanja ter medsebojnemu povezovanju naših članov, staršev, navijačev in drugih simpatizerjev. Pripombe in predlogi so dobrodošli, pošljite jih na: webmaster@ok-crnuce.si.

Trenutna podoba strani nikakor še ni dokončna. Tisti teksti, ki še niso, bodo poslovenjeni. V načrtu so še dodatne vsebine in sčasoma bo prenesen tudi ves arhiv iz prejšnje spletne strani.

Vabljeni k ogledu in rednemu obiskovanju spletne strani in seveda naših tekem!

You may also like...