Menjava sredi sezone

Sredi sezone se je naši prvoligaški ekipi pridružil Primož Trobiš, nekdanji član mlajših črnuških selekcij in nato del članske ekipe, ki je leta 2014 osvojila prvo mesto v drugi ligi, a se je potem odpovedala nastopanju v prvi ligi naslednji sezoni zaradi prestopa petih igralcev v ACH Volley.

Sledila je smola s poškodbo in perspektivni sprejemalec Primož (letnik 1996, 190 cm, ki je bil tedaj izbran tudi v širši nabor mladinskih reprezentantov) je prestal operacijo obeh kolen. Po okrevanju je v sezoni 2016/17 uspešno zaigral v 3. DOL-zahod v dresu moštva Ljubljana Volley. Pred začetkom letošnje sezone pa se je na povabilo trenerja Tihomirja Polgarja vrnil v domače Črnuče. Tu je postal vodja naše drugoligaške ekipe, ki je zaradi prehoda lanskih mladincev v prvo ekipo letos ostala zelo pomlajena. V prvi ekipi bo Primož, študent strojništva, nadomestil leto dni mlajšega študenta elektrotehnike Blaža Vilarja, ki je odšel na študijsko izmenjavo v tujino.

Ob priključitvi prvi ekipi je povedal:

Zahvalil bi se trenerju Brumnu za izkazano zaupanje. Potrudil se bom dati svoj delež  v  igri in upam, da nam s skupnimi močmi uspe izpolniti zastavljene cilje. S fanti sem se dobro ujel, saj se poznamo še iz mlajših selekcij. Zavedati se moramo, da za zmago ni dovolj biti zbran samo en niz ali dva niza, treba je garati in biti potrpežljiv vso tekmo in v prvi vrsti verjeti vase.

You may also like...