Prijateljski turnir v mini odbojki

Odbojkarska šola Zmajček je v soboto, 27.11., na OŠ Danile Kumar organizirala prijateljski turnir za dečke, ki so se pomerili v mini odbojki.

Turnirja za najmlajše se je udeležilo 22 otrok. Razdeljeni so bili v dve skupini, vsaka skupina s po tremi ekipami. V posamezni skupini so odigrali po sistemu vsak z vsakim (ekipa, ki je počivala, je imela prostor za ogrevanje in prirejeno stezo za bovling), nato pa sta se pomerili prvouvrščeni ekipi v skupini med seboj, enako je veljalo za drugo in tretjeuvrščene.

Med samim turnirjem so potekale tudi nagradne igre v spretnosti zbijanja kegljev in zadevanja spodnjega servisa. Za zaključek tekmovalnega dela je ekipa OŠ Maks Pečar izzvala najboljše iz vseh ostalih šol in na koncu tudi slavila. Razlika se je pokazala predvsem v uigranosti ekipe, zagotovo pa so naši najmlajši člani dokazali, da radi igrajo odbojko.

V imenu društva se zahvaljujemo tudi vsem staršem, ki so pripeljali in spremljali svoje otroke na Zmajčkovem turnirju, upamo, da se naslednjič zberemo v še večjem številu!

avtor: Matjaž Brajer

You may also like...