Komentar predsednika po prvem delu prvoligaške sezone

Ni kaj, fantom naše prve članske ekipe OK ČRNUČE lahko samo čestitamo za prikazano v prvem delu sezone. Imamo daleč najmlajšo ekipo v ligi in pol naše ekipe je letos prvič okusilo igranje v 1. DOL. Okostje naše letošnje članske ekipe prihaja iz našega mladinskega pogona in ti fantje so še lani navduševali v mladinski kategoriji in dve leti zapored osvojili državni mladinski naslov.

Prehod v najvišji nivo članske lige nikakor ni preprost. Kljub temu se naša mlada ekipa lahko pohvali, da se je v sezoni 2018/19 enakovredno kosala praktično z vsako ekipo v ligi in tudi osvojila tri zmage in skupaj 11 točk, kar pomeni, da ekipa starta v drugi del tekmovanja z (v začetku sezone) želenega 3. mesta v skupini za obstanek v ligi. Poleg tega so se fantje prebili tudi na zaključni turnir v pokalu Slovenije in bili izločeni šele v polfinalu tega tekmovanja, kar z rezultatskega vidika pomeni enega od največjih uspehov našega kluba.

Skratka, bravo fantje, in oba trenerja ter gremo še naprej tako kot do sedaj – se pravi dober trening in fitnes, na tekmah pa borba in kanček več športne sreče…

Gregor Kumer

You may also like...