Posijalo je tudi sonce

Turobni in sivi dnevi se žal že ves teden odražajo tudi v skromnih rezultatih naših selekcij. Pa vendar: po vsakem dežju posije sonce. Čeprav sramežljivo, je danes v Kamniku, obsijalo vedre obraze kadetov naše druge ekipe.

Slednji so v drugi kadetski ligi v razburljivih in izenačenih dvobojih, obakrat z 2:1, ugnali Radence in Calcit Volley II. Fantje so danes zares pokazali, da znajo igrati in da v prihodnosti lahko na marsikaterega od njih še resno računamo. Čeprav bi se lahko oba dvoboja obrnila tudi drugače (vendar se nista!), lahko fantom le iskreno čestitamo za borbenost, pogum in seveda, za zasluženi zmagi!!!

Calcit Volley II: Črnuče II 1:2 (22:25, 26:24, 15:17)
Črnuče II : Radenci 2:1 (20:25, 26:24, 15:5)

Manj uspešni pa so bili v kvalifikacijah kadeti naše prve ekipe. Resda oslabljeni, a so danes v Mokronogu vseeno nepričakovano izgubili prvi niz proti domačinom. Čeprav so Črnučani na koncu slavili z 2:1, pretiranega razloga za veselje niso imeli. Proti veliko močnejši prvi ekipi Calcit Volley pa so v drugi tekmi zaigrali veliko bolje. Potem, ko so osvojili prvi niz, so se ponovno vrnili v borbo za napredovanje v prvo ligo. Na koncu so z 1:2 vseeno zasluženo slavili Kamničani. Naši kadeti pa bodo morali čez 14 dni za napredovanje z 2:0 ugnati odbojkarje Brezovice in Mokronoga.

You may also like...