Po prvi drugoligaški tekmi še brez točk

2.DOL – 1. krog – 13.3. 2021, Mislinja

KorVolley Mislinja : Črnuče II 3:0 (25:22, 25:19, 25:18)

KorVolley: Martinc, Čuk, Oder (C), Jordan, Kavnik, Slemenik, Koren, Plevnik, Jamnikar, Rahtev Knez, Miklašič (L) Trener: Urban Oder.

Črnuče II: Elikan, Šenk, Jozič, Felkar, Popit (C), Strajnar, Jančič, Jerovšek, Lenič, Rojc, Hribar, Čučulovič (L), Pikl (L). Trener: Samo Belavič Pučnik.

Tokratni tekmec naše druge ekipe ni toliko prevladoval na igrišču, kot bi lahko sklepali iz končnega rezultata 3:0. Naši so začeli s postavo: Hribar, Rojc, Šenk, Elikan, Popit, Felkar in libero Pikl. Prvi niz je potekal povsem enakovredno vse do 19. točke. Šenka je zamenjal Strajnar, Hribarja pa Lenič. Sledili sta izenačenji na 20 in 21, potem pa so Črnučani popustili in domači so prvi niz osvojili na 22.

V drugem niz je bila slika podobna, s tem da so bili Črnučani vse do končnice celo več časa v vodstvu kot domačini. Zadnje izenačenje je bilo na 17. Korošci so se nato odlepili na 20:17. Trener Belavič Pučnik je poskusil z dvojno menjavo. Vstopila sta Jančič in Jozič. Prišli so še na 22:19, potem pa so sledile tri točke KorVolleyja in zaključek niza.

V tretjem nizu je bila začetna postava naših premešana: Šenk, Jerovšek, Jozič, Felkar, Lenič, Hribar. Domači so si hitro ustvarili vodstvo 9:5 in nato ves čas ohranjali prednost 4 do 6 točk. Vmes se je kot organizator igre na igrišče vrnil Popit, toda poteka to ni spremenilo in gostje so zanesljivo pripeljali niz do konca.

Priložnost za igro so dobili vsi razen libera Čučuloviča. Rezerve so v vseh elementih igre, kar je normalno po tolikšnem premoru treningov in tekem. Zagotovo bodo že naslednji teden Črnučani prikazali več kot danes.

Fotografije: Jaka Bevc. Posnetek tekme si lahko ogledate na FB strani domače ekipe.

You may also like...