2. odbojkarski kamp Ljubljana

Javni zavod Šport Ljubljana v sodelovanju z ljubljanskimi odbojkarskimi klubi organizira 2. ODBOJKARSKI KAMP LJUBLJANA, ki je namenjen deklicam in dečkom od 8. do 15. leta starosti. Namenjen je športno aktivnim otrokom, ki že trenirajo odbojko, kakor tudi vsem, ki bi si želeli narediti prve odbojkarske korake. Poleg treningov odbojke v telovadnici in odbojke na mivki, bodo deklice in dečki imeli še ostale športne aktivnosti: igre z žogo, osnove atletike, osnove gimnastike, pohodništvo, plezanje, plavanje na Kopališču Kodeljevo, zabavne animacije.

Program bo potekal v času poletnih počitnic:

  • 1. termin: 28. JUNIJ do 2. JULIJ 2021
  • 2. termin: 23. AVGUST do 27. AVGUST 2021
  • Ura: od 8:00 – 16:00 (dodatno varstvo od 7:30 – 8:00 in od 16:00 – 16:30).

Cena / termin: 130,00 EUR; v primeru odpovedi zaradi COVID-19 razlogov se vplačilo v celoti povrne.

V ceni je upoštevan DDV. Cena vključuje dnevno animacijo, vodene treninge, uporabo športnih objektov, vstopnino na kopališče, malico, kosilo, varstvo, dve spominski majici.

DEJAVNOSTI NA PROSTEM: osnove atletike na stadionu Kodeljevo, igre z žogo in spretnostmi poligoni na zunanjih športnih igriščih OŠ Maksa Pečarja, pohod po Krajinskem parku Rašica in RIC Sava, ogled Hipodroma Stožice, odbojka na mivki in disk golf na RIC Sava, plavanje in kopanje na Kopališču Kodeljevo.

DEJAVNOSTI V DVORANI: odbojka, plezanje, štafetne igre, spretnostni poligoni, osnove gimnastike.
Lokacija: Dvorana Maksa Pečarja, Črnuška 9, 1000 Ljubljana

Za prijave pišite na elektronski naslov odbojkarskikamp.ljubljana@gmail.com. V povratnem sporočilu boste dobili prijavnico z navodili za plačilo.

Več informacij na spletni strani Šport Ljubljana ali na telefonski številki 030 345 779.

You may also like...