Odprava na Dolenjsko

V nedeljo, 17. 10. so se kadeti podali na potovanje na Dolenjsko. Spotoma so se ustavili v Novem mestu, kjer se baje v eni telovadnici igra odbojka. Ker so imeli čas, so se preoblekli in stopili v dvorano. Po izjemnem ogrevanju, med katerim so nekatere žoge odletele tudi med nič hudega sluteče gledalce, k sreči brez poškodb, je sodnica zapiskala začetek tekme. Trener je postavo dodobra premešal, a so visoko skoncentrirani igralci točno vedeli, kje naj stojijo. Nihče ni odšel v garderobo. Ko so videli, kaj počne nasprotnik, ekipa iz Kranja, so se odločili, da se bodo tudi oni trikrat dotaknili žoge in jo tako spravili v nasprotnikovo polje. To jim je tako dobro uspevalo, da so celo zmagali z 2:0.

Ko so hoteli oditi domov, so se v dvorani prikazali še igralci iz Novega mesta. Dobro, če smo že tukaj, pa odigrajmo še eno, so si mislili naši. Kaj pa lahko izgubimo? Ja, izgubili so dva niza in odšli nazaj v Ljubljano z eno zmago in enim porazom. Dolenjska jim ne leži preveč, bomo videli, kako je kaj na Gorenjskem. Vsega je kriv trener.

Zapisal: Jani Malovič

Pripis urednika: tudi če poročevalec namenoma izpusti končni rezultat, še ni vse izgubljeno. Vse rezultate vseh naših selekcij najdete v meniju Spored in rezultati (ki se nekoliko neposrečeno imenuje Koledar tekem). 🙂

You may also like...