Odločilna tekma mlajših članov


Naši mlajši člani, ki letos zelo uspešno tekmujejo v 2.DOL, se bodo v soboto, 15. januarja v domači dvorani pomerili z neposrednim tekmecem za vrh razpredelnice, ekipo iz Kostanjevice na Krki.

To bo po dolgem času prva drugoligaška tekma, odprta tudi za gledalce na tribunah. Gre za pomembno tekmo, saj bi se naši fantje z zmago utrdili na prvem mestu. Podpora s tribun bo zato zelo pomembna in navijači ste toplo vabljeni v Dvorano Maksa Pečarja, v soboto ob 16. uri. V skladu z veljavnimi predpisi je za vstop potrebno izpolnjevanje pogoja PCT.

Pred tekmo je trener ekipe Črnuče II, Tadej Ferme povedal:

V soboto bo eden izmed vrhuncev letošnje lige. Na prvi tekmi v Kostanjevici je bila vrhunska tekma, ki so jo dobili domačini s 3:2. Glede na doslej videno, je Kostanjevica definitivno najbolj popolna ekipa, saj ima na vsakem položaju dobrega igralca. Seveda je naša ekipa tudi sestavljena iz zelo dobrih igralcev, ki dobro trenirajo in imajo pred sabo velik cilj. Med novoletnimi “počitnicami” smo dobro trenirali in v soboto vsekakor ciljamo na zmago.

 

Organizator igre in kapetan moštva Enej Rutar, pa dodaja:

Igralci se veselimo povratne tekme proti Kostanjevici, največjim tekmecem za osvojitev prvega mesta. Prvič nas lahko spremljajo navijači, ki si jih želimo v čim večjem številu in jim zagotavljamo dobro predstavo. Z zmago se lahko utrdimo na prvem mestu, tako da bo tekma zagotovo kakovostna in vredna ogleda.

You may also like...