Kadeti tudi v drugem krogu s popolnim izkupičkom

Črnuška ekipa je to nedeljo gostila 2. kvalifikacijski turnir skupine A za uvrstitev v 1. kadetsko ligo. Na prvi tekmi so se zopet pomerili s KEKOOpremo Žužemberk, ki je pretežno sestavljena iz igralcev letnika 2007 in z nekaj igralci letnika 2006, ki ekipi dodajajo nekaj več izkušenj. Če so na prvi medsebojni tekmi Črnučani dovolili mlajšim nasprotnikom, da se dokopljejo do zmage v enem nizu in so potem iskali zmago v skrajšanem nizu, tokrat domačini tega presenečenja niso dopustili. Z dokaj konstantno igro so zmagali v obeh nizih in si zagotovili nov par točk.

V drugi tekmi sta se med seboj pomerili obe gostujoči ekipi, Žužemberčani in Calcit Kamnik. Kamničani so tekmo hitro zaključili sebi v prid z zelo prepričljivo zmago.

Sledila je zadnja tekma današnjega dne, sosedski derbi med Črnučani in Kamničani. Domači so tekmo začelo zelo poletno, dobro servirali in izkoriščali prednost na sredini, kjer Kamničani niso bili kos domačim hitrim napadom preko sredine. Svoje so dodali še vsi ostali igralci z dobrim servisom, natančnim sprejemom, blokom ter igro v polju. Čeprav so Kamničani domače ujeli na 22. točki in je kazalo na razburljivo končnico prvega niza, so le-to domači potem hitro zaključili s tremi zaporednimi točkami. V drugem nizu pa so domači povsem zagospodarili na igrišču, hitro nabrali visoko prednost in ob zaključku niza so v igro vstopili še nekateri rezervni igralci, ki so tekmo mirno pripeljali do konca.

Črnuče tako po dveh odigranih krogih ostajajo neporažene z 8 točkami na vrhu skupine A. Pred njimi je sedaj nekaj daljši premor, odigrati pa morajo še dve tekmi v zadnjem krogu, ki bo na sporedu 30. oktobra Ob štirih zmagah so si domači fantje že skoraj zagotovili mesto med najboljšimi kadetskimi ekipami, ki bodo letos nastopale v 1. kadetski ligi.

Trener ekipe Samo Belavič Pučnik je na koncu tekme pohvalil igralce za dobro igro in voljo, ki so jo pokazali na igrišču.

Na tekmi so tokrat bili: Jaka Belavič Pučnik, Val Verbič, Nace Prevorčnik, Aleksander Šišakovič, Nejc Tršek, Ivah Hubert, Anže Sirnik, Juš Hren, Matic Krapež Cebek, Matija Pleško in Rok Rudel.

Lestvica kvalifikacijskih skupin po drugem krogu.

You may also like...