Mlajši dečki se bodo borili za 5. mesto

Danes so na Brezovici pri Ljubljani, zmajčki odigrali polfinalni turnir v mali odbojki. Prvi dve ekipi sta se veselili napredovanja na finalni turnir, 3. in 4. uvrščeni ekipi, pa se bosta pomerili na turnirju za mesta od 5 do 8.

V prvi tekmi so se zmajčki pomerili z ekipo FužinarSijMetalRavne. Slednji so A ligo vzhod, z 10 zmagami in brez poraza, zanesljivo dobili. Naši fantje pa so na zahodnem delu A lige osvojili četrto mesto. Tako so bili fantje iz Koroške izraziti favoriti. Prvi niz so zmajčki začeli odločno, dobro so igrali tudi v nadaljevanju. Ob koncu niza, pa so se jim prikradle napake, ki so prevesile srečanje v korist odbojkarjev Fužinarja. V drugem nizu je druga postava Črnuč, prikazala solidno predstavo, ki pa ni bila dovolj, da bi spremenila potek srečanja.

Poraz na prvi tekmi je pustil vidne posledice na igro naših fantov. Ti se nikakor niso zmogli sprostiti in zbrati. Čeprav je bila želja velika igra nikakor ni stekla. Tako so mladi odbojkarji ekipe Merkur Maribor, tekmo zanesljivo dobili.

Čeprav so bili zmajčki po tekmi potrti, pa vendar lahko zapišemo, da so skozi celotno sezono pokazali veliko. Napredek je očiten. In konec koncev. Borba za peto mesto v državnem prvenstvu, sploh ni slab rezultat.

BRAVO FANTJE !!!

Rezultati turnirja na Brezovici:

Brezovica I : Merkur Maribor 2:0 (25:19, 25:21)
FužinarSijMetalRavne : ACH Črnuče I 2:0 (25:20, 25:19)
Brezovica I : FužinarSijMetalRavne 1:2 (15:25, 25:18, 25:23)
Merkur Maribor : ACH Črnuče I 2:0 (25:15, 25:9)
Brezovica I : Merkur Maribor 1:2 (18:25, 25:13, 16:25)

You may also like...