Prvi so sezono odprli mladinci

Naša druga ekipa mladincev je v nedeljo, 24. septembra 2023, v Kostanjevici na Krki nastopila na prvem kvalifikacijskem turnirju skupine B za 1. ligo. Prvo tekmo so fantje odigrali proti Calcit Volleyu in izgubili oba niza. V nadaljevanju so se srečali z Ljubljana Volleyem ter po treh nizih slavili.

ATHOS Kostanjevica : Ljubljana Volley 2:1 (25:22, 23:25, 15:12)
Calcit Volley : Črnuče II 2:0 (25:14, 25:18)
ATHOS Kostanjevica : Calcit Volley 1:2 (17:25, 25:22, 5:15)
Ljubljana Volley : Črnuče II 1:2 (12:25, 25:23, 13:15)

Komentar igralca naše ekipe Aljaža Stariča:

Izid na prvem kvalifikacijskem turnirju ni bil takšen, kot smo si ga želeli, vendar je pomembno, da prepoznamo tako vzpone kot padce na naši poti do zmage.

Naše srečanje s Calcitom je bilo nedvomno zahtevno. Igrali so natančno in odločno, kar je na koncu privedlo do njihove zmage z rezultatom 2:0. Vendar pa se iz vsakega poraza da kaj naučiti. Razčlenili bomo našo igro, identificirali naše šibke točke in trdo delali na izboljšavah.

Po porazu s Calcitom je tekma proti Ljubljana Volley prikazala vztrajnost in borbeni duh naše ekipe. Kljub težavam v drugem setu smo se pobrali in si uspeli zagotoviti težko prigarano zmago z rezultatom 2:1. Ta zmaga kaže na značaj naših igralcev in sposobnost, da se prilagajamo zahtevnim situacijam.

Naša predanost in želja ostajata nespremenjeni. Te izkušnje bomo uporabili kot motivacijo za naše prihodnje izzive, da izboljšamo svojo igro in se v naslednjih tekmah vrnemo močnejši. Obljubljamo, da bomo še naprej dajali vse od sebe na igrišču.

Hvala vam, ker ste ob nas, in ostanite z nami na prihajajočih napetih tekmah.

You may also like...