Končno na igrišču tudi zmajčki prve ekipe

Po tem, ko so bili v prvem krogu A lige male odbojke prosti, v drugem krogu niso smeli igrati, so šele na tretjem turnirju danes, v Kanalu ob Soči, stopili prvič na igrišče tudi zmajčki naše prve ekipe.

Zaradi aktualnih razmer smo bili močno zdesetkani in smo komajda napraskali 8 igralcev. Rezultat tega in pomanjkanja treningov zaradi bolezni in karanten, pa je bila neprepričljiva igra in posledično dva poraza.

Prvo tekmo proti Brezovici so zmajčki odigrali nesproščeno in nasprotniki so tekmo gladko dobili z rezultatom 0:2. V drugi tekmi, proti domačim odbojkarjem, so zmajčki pokazali nekaj več. Predvsem jim ne gre očitati borbenosti. Odločilen je bil prvi niz, ki so ga zmajčki vodili z rezultatom 23:22, potem pa se jim je ustavilo. Po zmagi Črnučanov v drugem nizu, so tretjega ponovno dobili domačini in se zasluženo veselili zmage z 2:1.

Kot je bilo že uvodoma navedeno, so šele v tretjem krogu zmajčki prvič stopili na igrišče. Najbolj boli predvsem dejstvo, da so morali na turnirju v Kočevju, potem, ko so se je 12 fantov že ogrevalo na igrišču, turnir zapustiti. Razlog: Pet igralcev je imelo s seboj negativen petkov test samotestiranja za šolo. Kar pa očitno ni bilo dovolj, da bi smeli na turnirju igrati.

Kljub vsem tegobam, ki zmajčke v tem trenutku tarejo, pa so fantje trdno odločeni, da bodo še bolj zagrizeno trenirali in v nadaljevanju na igrišču pokazali veliko več, kot danes. Za borbeno igro pa jim velja čestitati tudi danes.

Fotografije so z današnjega turnirja in “izleta” v Kočevje.

You may also like...