Peta zaporedna zmaga v 1B.DOL

1B.DOL – 5.krog – KEKOOprema Žužemberk : Črnuče 0:3 (22:25, 22:25, 17:25)

V soboto, 28. oktobra 2023, je v dvorani OŠ Žužemberk potekala tekma 5. kroga 1B.DOL med ekipama KEKOOprema Žužemberk in OK ČRNUČE.

Črnučani so že v začetku prvega niza prikazali dobro igro in hitro stopili v vodstvo ter povedli z rezultatom 12:18. Fantje iz Žužemberka so kljub zaostanku ohranili motivacijo in z dobro igro, ki je vključevala tri zmagovalne bloke Vidmarja, ujeli Črnučane ter pripeljali rezultat na 20:20. Tako se je pričela borba za prvi niz, ki se je zaključila v korist Črnučanov z blokom Češnovarja.

Ekipa Črnučanov je takoj v začetku drugega niza stopila v vodstvo, ki ga je uspela ohraniti do konca. Fantje iz Žužemberka so Črnučanom dobro sledili in skrbeli, da je bilo vodstvo Črnučanov tekom niza minimalno. Šele proti koncu niza so Črnučani uspeli povečati vodstvo in osvojiti drugi niz z rezultatom 22:25.

Tretji niz je potekal podobno kot prvi niz. Črnučani so si že v začetku priigrali vodstvo in si z nizom šestih zaporednih točk, ki je bil pri četrti točki prekinjen s polminutnim odmorom, priigrali rezultat 9:17. Pridobljena prednost je bil odločilna in Črnučani so slavili 5. zaporedno zmago!

Statistika tekme.

You may also like...