V tokratnem črnuškem dvoboju prva ekipa ni dovolila presenečenja

1B.DOL – 8.krog – 11.11.2023, Dvorana Maksa Pečarja

OK SAVA : Črnuče 0:3 (18:25, 20:25, 19:25)

Uvodni niz so bolje pričeli odbojkarji ekipe OK ČRNUČE, ki so blokom Vindišarja in Kosanca povedli z 9:13. Po nizu točk, ki so pripeljale do razlike v rezultatu, je domači strateg na strani OK SAVA vzel odmor. Slednja poteza pa ni dovedla do preobrata v igri ekipe OK SAVA, ki kljub borbenosti ni uspela ujeti bratske ekipe. Ekipa OK ČRNUČE je ostala v vodstvo do konca niza in si priborila prvi set.

Podobno kot prvi niz, je ekipa OK ČRNUČE stopila v vodstvo tudi v drugem. Povedli so s 13:16, ekipa OK SAVA pa jih je ujela na devetnajsti točki. Izenačen izid je spodbudil ekipo OK ČRNUČE, ki je nanizala tri zaporedne točke in s tem pridobila ključno prednost v končnici. Ob koncu niza je rezultat na semaforju kazal 20:25 za ekipo OK ČRNUČE. V drugem setu smo bili na strani ekipe OK SAVA priča petim asom Verbiča, od tega kar trem zaporednim.

Bolj napet je bil tretji niz, saj se je ekipa OK SAVA uspešno sledila svoji bratski ekipi v rezultatu vse do 18:21. Ekipa OK ČRNUČ je v končnici nanizala več zaporednih točk, med njimi dva zaključna udarca Hribarja in udarec Vindišarja ter blok Rutarja. Slednje je bilo dovolj za osvojitev tretjega niza.

Statistika tekme

You may also like...