Calcitu odvzeli en niz

Črnuče – Calcit Volley 1:3

V tekmi 14. kroga 1. DOL za moške, sta se v hali Tivoli med seboj pomerili ekipi Črnuče in Calcit Volley. Pričakovane zmage s 3:1 (16, -20, 16, 17) so se veselili gostje iz Kamnika.

Hala Tivoli, 3. februar 2018, gledalcev 70, sodnika: Juraja (Prevalje) , Seifried (Maribor)

Črnuče: Mihelčič , Hafner 3, Čopi, Ponikvar 7, Tepić 2, Jurić 7, Donik 16, Kumer D. 7, Slovnik 10, Uršič 1, Kumer Ž. (L); trener: Marko Brumen

Calcit Volley: Novljan 7, Ratek, Gil 2, Vidmar 19, Okroglič 7, Štalekar 11, Kvas, Lakner, Kotnik, Štembergar Zupan 16, Hribar (L), Golob (L); trener: Gašper Ribič.

Tokrat je bil v hali Tivoli kar dvojni spored, na katerem so sodelovale morda tri najmočnejše ekipe v Sloveniji. V tej druščini so se znašli še domači odbojkarji Črnuč. V prvi tekmi so oranžni zmaji s 3:0 premagali ekipo Panvita Pomgrad. V drugi tekmi pa so Črnučani gostili ekipo Calcit Volley. Gostje so z motivirano igro upravičili vlogo favorita. Vendar jih Črnučani niso pričakali z belo zastavo. Gledalci so na parketu videli zanimiv dvoboj, pesti zmagoslavja, pa so na koncu visoko dvignili igralci mesta izpod Kamniških planin.

Poročilo OZS

You may also like...