Prednovoletno druženje vseh generacij

V soboto, 16. decembra 2023, smo se srečali na prednovoletnem druženju, na katerega so bili vabljeni naši igralci, njihovi starši, trenerji in vodstvo kluba.

V domačo dvorano so okoli 12. ure prvi prišli starejši dečki in njihovi starši, ki so se med seboj, v mešanih ekipah, pomerili v odbojki. Okoli druge ure so se pridružili dečki iz kategorije mala odbojka. Tudi tokrat so pogumni starši stopili na parket in zaigrali skupaj s svojimi potomci. V dvorani je bilo postavljenih več igrišč, na katerih so potekale krajše tekme.

Na druženje so prišli tudi igralci ekipe ACH Volley, ki so zmajčke pozdravili in se skupaj z njimi slikali. Po odhodu ‘oranžnih zmajev’ so se zmajčki, še bolj motivirani, vrnili k prednovoletnem turnirju.

Okoli četrte ure so na druženje prišli še kadeti in mladinci, ki so v homogenih ekipah zaigrali proti ekipam staršev. Igri so se pridružili tudi naši trenerji. Na veselo druženje je prišla tudi prva članska ekipa, ki je vse udeležence pozdravila in se z njimi slikala.

Skozi celotno druženje je potekal tudi srečelov z ‘odbojkarsko’ obarvanimi nagradami, na voljo sta bili tudi dve pici velikanki in pijača za vse udeležence.

S člani kluba smo preživeli lep dan in v veselje nam je opazovati, kako se ljubezen do odbojke preliva iz generacije v generacijo.

Upamo, da se bosta dobro vzdušje in ljubezen do športa prenesla tudi v drugo leto. Vsem našim članom in podpornikom želimo veliko lepih odbojkarskih trenutkov ter uspešno 2024.

You may also like...