Člansko ekipo bo vodil Zoran Kedačič

Člansko ekipo OK Črnuče, ki si je v sezoni 2018/19 ponovno izborila obstanek v 1. DOL, bo odslej vodil nekdanji trener ACH Volleyja Zoran Kedačič. Predsednik OK Črnuče Gregor Kumer je ob podpisu pogodbe poudaril:

»Veseli nas, da smo se z Zoranom dogovorili za sodelovanje, saj ima kljub mladosti za seboj že veliko izkušenj z najvišje ravni slovenske odbojke. Prepričani smo, da bo naše mlado moštvo pod novim strokovnim vodstvom lahko stopilo še stopničko višje.«

Zoran Kedačič (1984) je trenersko kariero začel leta 2009 kot pomočnik Bogdana Kotnika pri Calcit Volleyju. Pred ACH Volleyjem, s katerim je trikrat osvojil državno prvenstvo, je vodil tudi Šoštanj Topolšico in VBK Wörthersee-Löwen. Več let je kot pomočnik selektorja delal z mlajšimi reprezentančnimi selekcijami, tudi v prihodnje pa bo z delom nadaljeval kot selektor reprezentance U17.

V sezoni 2019/20 bo vlogo pomočnika trenerja članske ekipe opravljal domači trener Miha Kikelj (1995). Novo vodstvo bo naloge prevzelo v naslednjih dneh.

Zoran Kedačič je ob tej priložnosti povedal:

»Rad bi se zahvalil klubu na čelu s predsednikom za izkazano zaupanje. Okolje, v katerega prihajam, je izredno mlado in perspektivno. Ekipa, sestavljena večinoma iz domačih igralcev je v lanski sezoni dokazala, da si zasluži prvoligaški status in da je ne gre podcenjevati. Vesel sem, da bom kot mlad trener z 10-letnimi prvoligaškimi izkušnjami imel priložnost prenesti vse, kar sem se do sedaj naučil, zgradil in osvojil, na te mlade igralce. Pogoji za delo so vrhunski. Treba jih je maksimalno izkoristiti, zato bomo še pred poletnim premorom zavihali rokave ter pametno oblikovali ekipo pred začetkom naslednje sezone.«

You may also like...