Napeto na mali odbojki v Mokronogu

Druga ekipa v mali odbojki je pretekli vikend gostovala v Mokronogu, kjer se je v 2. krogu B lige zahod skupina A soočila z dvema dolenjskima ekipama – Athos Kostanjevica in SEP Mokronog.

V prvi tekmi so naši fantje začeli izjemno odločno in si v sredini niza priigrali obetavno prednost, ki so jo nato suvereno obdržali do konca. Kljub izjemnemu trudu naših fantov je drugi niz pripadel nasprotnikom, ki so se izkazali kot vztrajni tekmeci. V odločilnem nizu so Dolenjci stopili na igrišče z dodatno odločnostjo, bili močnejši v napadalnih akcijah ter zasluženo slavili.

V drugem obračunu so se naši fantje soočili z domačini, ki so se izkazali kot premočan nasprotnik in prepričljivo zmagali z rezultatom 2:0. Kljub porazu so naši mladi odbojkarji pokazali veliko športnega duha in zagnanosti ter se iz vsakega trenutka naučili dragocene lekcije.

Z optimizmom in predanostjo se fantje, ki zdaj premorejo nekaj več izkušenj, odpravljajo naprej. Fantje ostajajo zagnani in motivirani ter se nestrpno pripravljajo na naslednje izzive na odbojkarski poti.

Athos Kostanjevica : Črnuče II 2:1 (23-25, 25-13, 25-18)

Črnuče II : SEP Mokronog 0:2 (13-15, 19-25)

You may also like...