Novo leto začeli z odbojko

V nedeljo, 2. januarja smo za naše najmlajše člane organizirali interni družabni turnir v mini in mali odbojki. Zaradi novoletne
neprespane noči smo se dobili malo kasneje in kmalu ugotovili, da bo vsem (tako fantom kot tudi staršem in trenerjem) prijalo malo razgibavanja, saj smo več ali manj praznike preživeli v izobilju dobre hrane in pijače…

Skratka, prišlo je kar nekaj otrok in staršev, tako da smo morali nujno ugotoviti, kdo je boljši – starši ali fantje. Igrali smo različne kombinacije odbojkarskih iger (6 na 6 in 3 na 3) ter po štirih odigranih setih prišli do rezultata 2 proti 2 v nizih.

Jasno, odločal je zadnji peti niz, katerega so vse skozi vodili naši mladi odbojkarji, dokler se niso skupinsko odločili, da zmago prepustijo “malo manj mladim odbojkarjem”.

Verjetno je fante skrbelo, da jih starši ne bodo več pustili trenirati, ker so že tako dobri. Ampak ZMAGA je le ZMAGA in veselili so se je tudi starši.

“Revanš” je že napovedan in sicer za poletje, ko bomo prešli na naša igrišča za odbojko na mivki. Srečanje smo zaključili z lepimi željami za leto 2011, vsi udeleženci turnirja pa so prejeli še novo opremo za prihajajoče tekme in sicer nahrbtnik ter kapico z logotipom naše maskote ZMAJČKA.

Vsem tistim, ki ste manjkali sporočamo, da jim je lahko žal, ampak ne bodite razočarani, tudi vas čaka nova oprema, katero boste dobili na prvi uradni tekmi in sicer:

  • vsi fantje letnik 1998 in 1999 (mala odbojka) na prvem uradnem turnirju, ki bo v soboto, 15. januarja 2011 na OŠ Danile Kumar,
  • vsi fantje letnik 2000 in 2001 oz. 2002 (mini odbojka) na prvem uradnem turnirju, ki se bo odvijal teden dni kasneje (sobota, 22. januar 2011).

Na oba turnirja ste vabljeni tudi starši: pridite navijat za svoje odbojkarje.

You may also like...