Naši najmlajši prikazali odlično igro

V soboto 7.12. smo s fanti mini odbojke – ACH Zmajčki – odigrali letošnjo prvo prijateljsko tekmo. Na OŠ Danile Kumar so nas obiskali vrstniki iz Kamnika. Čeprav je igra potekala v zelo prijateljskem duhu, nam je vseeno priskočil na pomoč naš mladi sodnik Jure Pelhan, kasneje pa je na piščalko piskal še trener male odbojke Andrej Jerič.

Po dogovoru smo na obeh straneh sestavili dve čim bolj enakovredni ekipi. ACH Zmajčke so zastopali v prvi ekipi: Tej Enova, Nikola Vidovič in Marko Prošek, v drugi ekipi pa: Nik Jerič, Jaka Prevorčnik, Gaj Elikan in Luka Malovič. Obe ekipi sta odigrali po pet setov in dosegli 3 skupne zmage ter tako osvojili osem od desetih setov. Glede na to da so fantje v teh postavah igrali prvič skupaj in da je v ekipi manjkal še tudi kapetan ekipe Žan Zajc, je na turnirju prikazana igra zelo spodbuden dosežek in lepa popotnica v novo tekmovalno sezono.

Prva prijateljska tekma je bila samo uvod v priprave za začetek državnega prvenstva, ki bo 11.1.2014. V sklopu priprav nas tako že v petek 13.12. čaka prijateljska tekma proti domžalskim deklicam.

V soboto 21. 12. Pa smo povabljeni na turnir v Stranje, ki ga gosti ekipa Kamnika.

You may also like...