Zmajčki uspešno zaključili priprave v Cerknem

Odbojkarska šola ACH Zmajček je tudi letos priprave na sezono 2014/2015 začela v Cerknem, kjer so pridno vadili in trenirali pod budnim očesom trenerjev, ki so ocenili, da so igralci priprave opravili zelo uspešno in da bo sezona še zanimiva. Štiridnevne priprave mlajših selekcij so potekale v ritmu dveh treningov dnevno v šolski telovadnici, kljub slabemu vremenu pa nam je bilo vreme toliko naklonjeno, da so fantje, pod vodstvom Mojstra Mihe in Ataturka, lahko svojo kondicijo nabirali tudi z obiskom trim steze na bližnjem hribu.

Zabavno je bilo tudi v bazenu, kjer so se fantje zabavali s skoki v vodo (pod budnim očesom trenerjev), igranjem vaterpola in drugimi norčijami, ki so nasmejale tudi druge obiskovalce bazena in hotela Cerkno.

Nastanitev in prehrana v hotelu je bila super, nekaj o športni prehrani, tekmovalnem koledarju in še o marsičem drugem pa so mladi Zmaji izvedeli tudi na predavanjih in rednih sestankih po večerji.

Mobiteli so čez noč počivali, v veselje pa nam je tudi dejstvo, da so se igralci ves čas priprav držali navodil in dogovorov s trenerji, tako na treningih kot tudi v prostem času. Pohvale vsem!

V Cerkno se še vrnemo in verjamem, da nam bodo priprave pripomogle k uspešni sezoni!

You may also like...