Odličen uvod v sezono

V soboto, 27.9.2014, se je s tekmami starejših dečkov, pričelo državno prvenstvo Slovenije v mlajših kategorijah. Na Brezovici je naša druga ekipa po pričakovanju obe tekmi izgubila. Razveselili pa so nas fantje naše prve ekipe ČRNUČE ACH 1, saj v domači dvorani v dveh tekmah, nasprotnikom niso oddali nobenega niza.

Turnir STD na OŠ Danile Kumar

Ekipa starejših dečkov, Črnuče ACH 1, je na prvi uradni tekmi letošnje sezone, v dveh podaljšanih nizih, ugnala kamniško ekipo Calcit Volleyball. Presenetljivo, vendar glede na prikazano borbenost tudi zasluženo. Kljub večjemu številu lastnih napak, je tekmo odločila boljša igra na servisu in bloku, kjer je pri Črnučanih dobro odigral Luka Mali, ki je s petimi zaporednimi servisi v drugem nizu popeljal svojo ekipo iz izgubljenega položaja, prispeval pa je tudi odločilni blok pri rezultatu 25:24 za domače in takoj požel pohvale soigralcev, ki so mu skočili v objem.

Na enak način se je končal že prvi niz, z blokom je napadalca Kamnika zaustavil Maks Stele, ki je sicer solidno odigral tudi v napadu. Kapetan Nejc Jerič je dobro in borbeno vodil ekipo kot organizator igre, svoj delež pa so k zmagi prispevali še naši odbojkarji Urh Resman, Enej Rutar, Nejc Perger, Leon Murkovič, Tjaž Šepec, Val Nograšek in Leon Bahovec.

V zadnji tekmi turnirja so Črnučani z 2:0 premagali še ekipo Lubnika, sama tekma in igra pa ni bila na visoki kakovostni ravni, kljub temu pa je naša ekipa osvojila novi dve točki, kar nas trenutno v skupini B uvršča na sam vrh lestvice.

Naslednji turnir je na sporedu v nedeljo, 12.10.2014, v Škofji Loki, igrali pa bomo dve tekmi, proti ekipama Ljubljana Volley in Lubnik.

You may also like...