Mladinska ekipa Črnuč izpadla v četrtfinalu

V nedeljo, 26.10.2014, se je v Kanalu odvijalo četrtfinalno mladinsko tekmovanje, na katerem so poleg Črnučanov nastopale še ekipe iz Kanala, Kranja in Mokronoga. Že vnaprej se je vedelo, da je to ena najtežjih četrtfinalnih skupin, vendar naši fantje niso bili brez možnosti.

Solidna igra ni prinesla želenega rezultata

Kljub temu, da je bila naša ekipa OK Črnuče ACH 1 v povprečju 2 leti mlajša (več ali manj sestavljena še iz kadetov), so si naši fantje želeli uvrstitve v polfinale državnega prvenstva. V obeh odigranih tekmah so Črnučani prikazali zelo solidno igro in se na prvi tekmi več kot dostojno upirali favorizirani ekipi iz Kranja. V drugi tekmi proti domačinom iz Kanala pa se je vseskozi odvijala prava drama na igrišču, saj sta si nasproti stali dve enakovredni ekipi. Žal so imeli v zaključku tekme več sreče domačini, ki so tako oba seta dobili z minimalno zmago 26:24 in 25:23.

Ni kaj, lepo je bilo videti, da je ekipa Črnuč nastopala s 14 enakovrednimi fanti, ki so vsi na igrišču in zunaj njega delovali kot eno, tako da si za prikazan odnos in borbo na igrišču zaslužijo oceno -5 (malce v šali, malce zares, malo rezervo moramo pustiti, saj je zmeraj lahko še boljše).

Po tekmi je bilo pri fantih zaznati nekoliko razočaranja, saj so se v drugih skupinah v nadaljnji krog uvrstile ekipe, katere so naši fantje v zadnjem mesecu gladko premagovali, vendar žreb skupin je bil tokrat za nas zelo neugoden. No, ob poznem kosilu pa se je volja že izboljšala in fantje že za naslednje leto obljubljajo boj za medalje tudi v mladinski kategoriji, letos pa bodo vse sile usmerili v kadetsko tekmovanje, kjer je ekipa OK Črnuče ACH 1 še vedno brez poraza.

Za ekipo Črnuče ACH 1 so nastopili: Primož Trobiš, Blaž Vilar, David Kene, Jernej Petarka, Luka Jež, Aleksander Tepić, Din Hodžič Šlejkovec, Jure Podlesnik, Aljaž Gornik, Jure Mavsar, Gregor Mihelčič, Erik Kodrič, Žiga Kumer in Maj Slobodnjak.

You may also like...