Začetek tekem članov v 2. in 3.DOL

V soboto, 18.10.2014, sta s tekmovanji pred domačimi gledalci na Gimnaziji Bežigrad, začeli tudi naši članski ekipi, ki nastopata v 2. in 3.DOL. Letos člansko ekipo v 3.DOL vodi trener Samo Belavič Pučnik, drugoligaško ekipo pa trener in igralec Aljoša Novak.

3.DOL – zahod

Druga članska ekipa Črnuč je v soboto odigrala svojo uvodno tekmo v letošnji sezoni. Pomlajeni domači ekipi so nasproti mreže stali novinci v tretji ligi, ekipa Portoroža. Vsekakor pa je pridevnik novinci v tem primeru nekoliko zavajujoč, saj ekipo iz Portoroža po večini sestavljajo izkušeni in starejši igralci.

Domači fantje so v tekmo stopili z nekoliko več nervoze in morda tudi preveliko željo, kar se je poznalo predvsem v neizsiljenih napakah s katerimi so nasprotnikom podarili preveč točk. Ti so si v vseh treh nizih ravno na ta račun priigrali dovolj točkovne razlike, s katero so nize pripeljali do konca v svojo korist.

Še najbolj izenačen je bil zadnji niz, kjer so domačini držali priključek do 20. točke, potem pa so v končnici morali priznati premoč odbojkarjem iz Obale. Domači ekipi se vsekakor še pozna neuigranost, vseeno pa smo lahko v igri videli tudi kar nekaj pozitivnih stvari, ki vlivajo optimizem za naslednje tekme. Že v soboto drugo ekipo Črnuč čaka naslednja domača tekma proti Žirovnici. Tekma se bo začela na Gimnaziji Bežigrad ob 18. uri.

You may also like...