Poraz v 3. DOL in suvereni zmagi v kadetskem tekmovanju

Pretekli vikend je zopet ponudil dvodnevno igranje za črnuške fante. V soboto 13.12. so v 3.DOL na domačem terenu gostili ekipo Salonita iz Anhovega, proti kateri so zabeležili nov poraz. Tekma je minila v zelo napetem ozračju, kateremu sta botrovala tudi primorska sodnika. Želja po zmagi je bila na obeh straneh velika in temu primerno je bilo tudi vzdušje, ki je na trenutke bilo že precej napeto. Žal so zmago domov odnesli igralci Salonita.

Kadetska ekipa Črnuče ACH 1 potrdila A ligo

V nedeljo, 14.12., pa sta fante čakali še zadnji dve tekmi v kvalifikacijah za kadetsko ligo. Fantje so nadaljevali svoj niz nepremagljivosti tudi na zadnjih dveh tekmah. V prvi tekmi so zaigrali proti svojim kolegom iz kluba in tekmo dobili brez izgubljenega niza. V drugi tekmi pa jim je nasproti stal tokratni domačin, ekipa Calcit Kamnika, ki jim je bila v skupini C tudi najresnejši tekmec in drugi kandidat za napredovanje v A ligo kadetskega prvenstva.

Motivacije črnuškim fantom kljub napornim tekmam v soboto, ni zmanjkalo. Prikazali so zelo všečno in borbeno igro ter si priigrali suvereno zmago.

V petih krogih kvalifikacij ekipa Črnuče ACH I ni izgubila niti niza in se je tako uvrstila v nadaljnji krog tekmovanja s popolnim izkupičkom ter s tem svojim tekmecem nakazala, da letos resno računajo na visoko uvrstitev v kadetskem tekmovanju.

Rezultat 8.kroga 3.DOL – zahod

Črnuče ACH II  : Salonit Anhovo II 1:3 (18:25, 25:18, 20:25, 17:25)

You may also like...