Vodilni na lestvici je bil pretežak nasprotnik

Ljubljana, 28.11.2014 – V soboto je v goste prišel tekmec iz Kamnika. Trenutno vodilna ekipa 3. DOL, ki v petih krogih še ni zabeležila poraza, je bila boljši nasprotnik tudi v tekmi z domačimi igralci. Domov so se vrnili z vsemi tremi točkami.

Čeprav na papirju izgleda, kot da so gostje zlahka prišlo do zmage, pa je tekma vendarle postregla dobro borbo in atraktivne točke, za kar sta bila potrebna dva enakovredna tekmeca.

Domači igralci, tokrat opogumljeni z dvema »novincema« v ekipi, Janijem Malovičem in Aleksom Tepićem, so v tekmo vstopili odločeni, da presenetijo. To je veljalo za obe ekipi, ki sta tekmo začeli z vso silo in priča smo bili lepi igri, tako v napadu kot v obrambi. Domači so pritiskali tudi s servisom, a gostujoči sprejem je skozi celotno tekmo deloval zelo solidno, kar jim je omogočalo tudi hitro igro v napadu, ki je domači žal niso uspeli učinkovito zaustaviti.

Na »presenečenje« je kazalo v drugem nizu, kjer so domači vodili večino niza, v zaključku niza pa je žal prevladala večja zbranost in sigurnost gostujoče ekipe. Kljub porazu domači z optimizmom pričakujejo naslednji krog, ko gostujejo pri Triglavu iz Kranja.

You may also like...